BuurtPeil in de Keuzewijzer e-tools 2.0 van Movisie!

Maar welke tool past het best bij de doelstellingen van jouw gemeente? 

Op allerlei plekken in het land worden zulke tools ontwikkeld en ingezet. Maar hoe werken ze en wat zijn de ervaringen? En welke tool past het beste bij de doelstellingen van jouw gemeente? Daarover gaat de webinar ‘Wegwijs in online participatietools’ op dinsdag 14 juli.

Tijdens de webinar presenteren Movisie en Netwerk Democratie (Netdem) een geheel vernieuwde en verbeterde versie van de zeer succesvolle keuzewijzer e-tools uit 2018. Deze nieuwe keuzewijzer helpt je nog beter bij het maken van een keuze welke online tool het beste past bij jouw specifieke doelstelling. Gemeenten, inwoners, organisaties en ontwikkelaars van e-tools delen hun ervaringen beantwoorden vragen van aanwezigen.

VOORLOPIG PROGRAMMA (Definitief programma volgt binnenkort)

(14 juli, 13.00- 14.00)

  • Welkom en opening dagvoorzitter
  • Presentatie Keuzewijzer e-tools 2.0 
  • Reactie van experts op het gebied van online participatie
    (namen volgen binnenkort)
  • Ervaringen van gemeenten met e-tools
  • Vragenronde

De webinar is gratis, aanmelden verplicht. Na aanmelding ontvang je uiterlijk op 12 juli een link naar de onlinebijeenkomst in Microsoft Teams.

Je kunt je hier aanmelden op de Movisie website (zie ook de Agenda) . Meld je snel aan want de eerste 40 aanmeldingen ontvangen een hardcopy van de keuzewijzer per post.

Plaats een reactie